Tietoa asemasta

Sääasemakalustona on La Crosse WT2801. Sääsivusto päivittyy joka 10 sekuntti ja tiedot päivittyvät Weather Display ohjelmalla. Asemaan kuuluvat tuulimittari, lämpö/kosteusmittari, sademittari sekä sisäkonsoli. Järjestelmä on hajautettu. Tiedot kerätään ulkoantureilta sisäkonsolille lämpö/tuulimittarin kautta, joka lähettää tiedot langattomasti sisäkonsoliin. Tietokoneen sääsovellus(WD) puolestaan lähettää ja päivittää tiedon nettisivuille. Lämpötila/kosteusmittari on asennettu 2m maanpinnasta ja on lisäksi säteilysuojattu mittausten luotettavuuden varmistamiseksi. Tuulimittari ja sademittari on n. 10m korkeudella maanpinnasta.

Tietoa paikkakunnasta

Savukoski sijaitsee Lapin maakunnassa, Itä-Lapin seutukunnassa. Itse asema on Savukosken kirkonkylässä, noin 1,2km Savukosken kuntakeskuksesta Itä-Kaakkoon. Aseman välitön lähiympäristö on Etelä-Lounaaseen loivasti laskeutuvaa jokimaiseman sekametsäistä maastoa. Kemijoelle sääasemalta on noin 250m. Tontti, jolle aseman mittauslaitteet on asennettu on avara, Itä-Kaakon puolelta metsän suojaama. Sääasema on 175 metriä merenpinnasta. Savukoski on tunnetusti kylmää seutua, joka näkyy sydäntalvella mahdollisina pitkinä ja kylminä ajanjaksoina. Lähin virallinen sääasema on Ilmatieteenlaitoksen Savukosken asema, etäisyys tähän asemaan noin kilometri.

Tietoa sivusta

Sivun ulkosasun on suunnitellut ja toteuttanut CarterLake.org apunaan PHP-koodauksessa Saratoga-Weather.org.
Erikoiskiitokset menee Kevin Reedille, TNET Weather, hänen työstään alku peräiseen Carterlake templateen, sekä hänen avusta PHP-koodauksessa.
Erikoiskiitos Mike Challikselle, Long Beach WA, hänen tuuliruusu-generaattorille, tyylin vaihtajalle sekä CSS-tyyleille tällä sivulla.
Erikoikiitos menee Ken Truelle, Saratoga-Weather.org, AJAX-näytöstä sekä muista pinistä PHP-palikoista PHP-palikoista tälle sivulle.

Kiitos Henkalle,Sääasema Halikko apunaan Lokke, Teutari.net, Suomen kielen tiedoston käännöstä.

Alkuperäinen ulkoasun on suunnitellut Designs by Haran.

Tämä sivu läpäisee XHTML 1.0. Testaa sivua XHTML ja CSS.